• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Marjan

  • Geweldige trainingen

  • Bijzondere droom blog

  • Gratis droom kennis


Ik ben Marjan Klop, geboren op 11 augustus 1982 en ervaren trainer op het gebied dagdromen, bewuste dromen, intuïtie zijn. Leven vanuit de bron, je basis en droomverandering, aan jezelf werken en ontwikkeling in combinatie met dromen en visioenen.          

 

Ik combineer kennis, psychologie, mindfulness en bewuste inzichten, "Met beide benen op de grond" samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen.    

Je kunt ook denken aan dagdromen, meditaties, visualisaties, manifestaties, en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit je hoogste goed. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt dat jezelf de sleutel bent tot verandering. De verbinding ervaren vanuit je bron, je intuïtie en je ziel.  Je kunt zelf het pad van je dromen bewandelen, een bladzijde om kunt slaan in je leven.   

  Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. Ik ben een Droom, Visioen, Bewust, intuïtief, leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht. 

   
Naast mijn ruime ervaring als dromer, auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante mindfulness en bewuste inslag.   

         

Lees Marjan haar blog! Kom er achter wat Marjan allemaal deelt en  gratis weg geeft.  

  
Ze is founder van de website dromen en visioenen, het blog en boek sinds 8 December 2012.  Het boek dromen & visioenen word sinds september 2019 niet meer uitgegeven.    


Snel en persoonlijk contact!

Dromen geven inzicht

Gratis basis informatie! 

Persoonlijke droom trainingen