• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Slapen in de droom picture

Slapen in de droom picture

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 07:00

Dromen en visioenen over slapen vertellen je over de ziel en geest die in balans komen. Je kunt ook denken aan de behoefte aan je innerlijke gevoelens te uiten, of jezelf te zijn, het ware deel van jezelf te erkennen. Het omarmen van je bron, je basis, je hart ware ik. Een andere uitleg is dat je iets zou willen ondernemen maar de juiste tijd of mogelijkheden er nog niet zijn in je leven. Een alternatieve uitleg is dan ook je dat je moe bent, lusteloos, dingen missen, te laat zijn voor je gevoel enzovoorts.

 

Daardoor probeert de ziel je duidelijk te maken dat je alles eens rustig moet bekijken. Dromen over slapen gaan vaak over bewust wording van het feit dat; het is over het algemeen een eerste signaal van stress, burn-out, angst, verdriet, trauma, verwerking enzovoorts. Het is niet zo zeer dat je het symbolisch kunt verklaren het is eerder een moment van erkenning ( jezelf een standje geven) van het lichamelijke wakker worden. 

Als ander alternatief is dat je het gevoel hebt in de wacht of afwachtmodus te staan, de verbinding met Doorn Roosje (de schone slaapster). Misschien het gevoel ervaren dat alles langs je heen gaat- alsof niemand naar je omkijkt.   

Dromen en visioenen over verslapen, vertellen je dan ook dat je het gevoel ervaart van het feit dat je misschien eerder actie had kunnen ondernemen. Het missen van je dromen, wensen en ontspannen momenten. Het gevoel van alles aan je voorbij laten gaan, je kansen zijn uitgesteld. Een alternatieve  uitleg is dat je het gevoel ervaart dat de mogelijkheden zich misschien op een ander moment aan aandienen. 

Dromen over verslapen gaan vaak over bewust wording van het feit dat; het is over het algemeen een eerste signaal van stress, burn-out, angst, verdriet, trauma, verwerking enzovoorts. Het is niet zo zeer dat je het symbolisch kunt verklaren het is eerder een moment van erkenning ( jezelf een standje geven) van het lichamelijke wakker worden.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.