• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Naakt in de droom picture

Naakt in de droom picture

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 07:00

Een droom of visioen over naaktheid vertelt je dat je op zoek bent naar de waarheid, naar je meest pure ik, je ware identiteit, het vinden van je eigenwaarde en de naakte waarheid die je niet kunt verdoezelen zodat je je bewust wordt van alles in je leven.

Een andere uitleg is het ervaren van openheid, jezelf ontdekken maar ook het onbekende tegemoet gaan. Nog een andere uitleg is het vinden van je ware uitingen en ontwikkelingen maar ook de schaamte van je pure ik ervaren, evenals geluk, tevredenheid, overwinning en het succes. Weerbaarheid, kwetsbaarheid, ben je kwetsbaar en weerbaar of ben je open voor je ware en pure ik.  

 

Als je je ongemakkelijk voelt tijdens de droom of visioen, dan duidt dit op schaamte, en de confrontatie met de waarheid, je meest innerlijke ik en je karaktereigenschappen, zowel positief als negatief. Dit kan zowel uit het verleden als het heden zijn ontstaan.

 

Maar voel je je in je droom of visioen goed, dan vertelt dit je dat je je opent, nieuwe kansen aanneemt, dat je je pure persoonlijkheid en je ware ik onderzoekt zonder dat je bang bent voor de waarheid.

Naakt zwemmen in je droom of visioen vertelt je dat je de naakte waarheid van jezelf wilt ontdekken, wie ben ik, wat wil ik, waarom ik ben je zoek naar mijn ware identiteit. Een andere belangrijke uitleg is dat jezelf wilt reinigen van alles om je heen, van dat wat je los wilt of moet laten in je leven.

Je bent in een reinigende en pure situatie van de baarmoeder van het nieuwe leven beland. Een alternatieve uitleg is dat je last hebt van schaamte en slechte keuzes en nu je kwetsbaarheid wilt delen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.