• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Weerwolf in de droom picture

Weerwolf in de droom picture

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 09:56

Een droom of visioen over een weerwolf vertelt je, dat er iets in je leven niet is en dat niets is wat het lijkt. De weerwolf vertelt over de angst, onderdrukte woede of oncontroleerbaar geweld. Pack, roedel, familie en gezin worden weerspiegeld door de wolf, en het verlangen naar.... Daarnaast kan een wolf of weerwolf ook staan voor eenzaamheid en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn. 

Ook staat de weerwolf voor transformatie en acceptatie en een gespleten ziel. Een andere uitleg is dat er leven is na de dood, of het einde van een moeilijke periode in je leven. Een belangrijke uitleg is, dat de weerwolf een projectie is van je angsten, problemen, donkere en duistere kant en emoties die je niet de baas kunt worden. 

Als aanvullende andere uitleg is dat een Weerwolf  Volklore/Verhaal, vervloeking en geloven vertegenwoordigd. Maar het kan ook de interesse zijn die je hebt voor het weerwolf zijn. Nog een andere uitleg is dat de weerwolf het verlangen naar een roedel, groep en gezin of het vinden van gelijkgestemde weerspiegeld. Daarnaast kan een wolf of weerwolf ook staan voor eenzaamheid en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn.   

Dromen of visioenen waarin je wordt gebeten door een weerwolf vertelt je over snelle veranderingen, transformatie en tweelingzielen die elkaar accepteren. Je kunt lief hebben, innerlijk hetzelfde zijn en binnenkort nieuwe mensen gaan ontmoeten. Een andere uitleg is dan ook tevredenheid met de situatie, acceptatie in welke vorm dan ook. Het ervaren van aanpassingen, transformatie, innerlijke veranderingen maar ook uiterlijke veranderingen.

 

Dromen of visioenen over een weerwolf die agressief of boos is maar je niet aanvalt vertellen je over snelheid, de transformatie is voltooid. Je gaat snel beter resultaat zien, het is ook noodzakelijk een einde te maken aan deze ongezonde situatie. Een belangrijke uitleg is, dat de weerwolf een projectie is van je angsten, problemen, donkere en duistere kant en emoties die je niet de baas kunt worden. Zie ook transformatie, zombie angst en nachtmerries, wolf dieren, vampier bloed, dood  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.