• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Brug in de droom picture

Brug in de droom picture

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 13:25

Dromen of visioenen over een brug vertellen je over de overgangsperiode in je leven. Het is een periode om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt van over de brug komen en een tijdje doen wat je voor je gevoel niet wilt doen.

Je moet deze periode overbruggen, maar het resultaat na deze oversteek zal gewenst zijn en nieuwe inzichten en resultaten geven. De brug weerspiegeld van A naar B, de focus op de kleine stappen vooruit in het leven en/of de situatie waarin je zit. Daarnaast is de brug ook neutraal terrein, niemandsland, het onbekende, transformatie en transitie, overgang- tussen in, de weg naar becomming.  

 

Een droom of visioen waarin je een brug oversteekt geeft keuze en beslissingen aan, de weg naar becomming, het nieuwe levenspad op lopen, de innerlijke oversteek maken. Het is het begin van een belangrijk besluit of zelfs een gedenkwaardig moment in je leven.  Een andere uitleg is het overwinnen van angsten, oude ongezonde patronen, vorige levens ervaringen en/of trauma's. Voor veel mensen zal het een ervaring zijn met positieve energie, welvaart en rijkdom in het verschiet uitzonderingen daargelaten.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.