• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Kerst in de droom picture

Kerst in de droom picture

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 07:00

Een droom of visioen over kerstmis vertelt je het samenzijn, innerlijke geluk en balans vinden maar ook familie, herenigingen en vrede, gulheid en mens-vriendelijkheid. Een andere uitleg is een nieuw begin en een frisse start in het leven.

 

Een andere uitleg is het zien van het spirituele, het licht, verlichting en verbinding vanuit je diepste kern en basis. De roeping en/of levensdoel, vorige leven en/of opdrachten die een uitdaging zijn. 

Een andere alternatieve uitleg is dat kerst eenzaamheid vertegenwoordigd, last op je schouders en/of dat wat zwaar weegt. Nog een alternatieve uitleg is dat kerst het afsluiten van een periode weerspiegeld en nieuwe energie brengt voor een nieuwe situatie.   

 

Ben je voor de kerst inkopen aan het doen in je droom of visioen dan vertelt het over de behoefte aan licht en warmte om je heen, de balans tussen je mannelijk en je vrouwelijke energie. Een andere uitleg is dat je in je leven een andere richting in wilt slaan, en dat je daarom informatie aan het verzamelen bent die je kunt gebruiken de juiste keuzes te maken. Een alternatieve uitleg is dat je rond de feestdagen wel eens een meevaller kunt verwachten op het gebied van liefde, tijd, gelukkig voelen, rijkdom en je gezondheid. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.