• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Picture » Maan in de droom picture

Maan in de droom picture

Gepubliceerd op 26 september 2019 om 07:00

Als je de maan ziet in je droom of visioen vertelt het je over verborgen of mysterieuze kanten van het leven of zelfs de andere kant van je karakter. De maan staat voor de vrouwelijke aspecten van jezelf, van je karakter en van je persoonlijkheid.

 

Een andere uitleg is dat de maan de cyclus van het leven, je lichaam vertegenwoordigt, maar ook de cyclus van je dromen, wensen en mogelijkheden, einde en wedergeboorte. 

Dromen en visioenen over een volle maan vertellen je over transformatie en veranderingen in het leven dat tot wasdom is gekomen. De cyclus van het leven, en van je lichaam is rond en geeft je nieuwe ideeën, maar ook spanningen en verwachtingen voor de toekomst.

Een andere uitleg is dat de volle maan staat voor kracht, op zijn sterkst zijn in het leven. Magie en duisternis zullen deel gaan maken van je leven. Een alternatieve uitleg is dat de volle maan staat voor geboorte van een kind die gevoelig is voor de cyclussen van het leven op aarde.

De nieuwe maan in een droom of visioen vertelt je over een nieuwe start in het leven en nieuwe projecten die een kans krijgen. De nieuwe maan staat ook voor de sleutel van succes, kracht en overwinning. Een andere uitleg is dat de nieuwe maan ook staat voor bewustwording, maar ook spirituele bewustwording.

  

De blauwe maan is een volle maan die twee keer in dezelfde maand voorkomt en daardoor zeldzaam is. Als je deze ziet in je droom of visioen dan vertelt het je over de kracht, magie, het onverwachte, maar ook je krachten kwijtraken en een geliefde verliezen behoort ook tot een uitleg, de cyclus van het menselijk lichaam, en ook wel extra geluk in geld of liefde, inzichten en mogelijkheden.

  

Dromen of visioenen over een maansverduistering vertellen je dat er onbalans is tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en dat juist je vrouwelijke energie overschaduwd wordt. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment niet in goede gezondheid verkeert of dat er iemand in je directe omgeving problemen ervaart.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.