• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Info » Geweldige Inspiratie na 21:00

Geweldige Inspiratie na 21:00

Gepubliceerd op 3 maart 2018 om 07:00

Je herkent het vast wel. Je ligt net op bed, je sluit de dag af, je dommelt in en dan ineens zomaar uit het niets verschijnt er een innerlijk lampje boven je hoofd dat aangaat en roept- Hé inspiratie, antwoordt, oplossing, mogelijkheid, kans etc,......

Ja toch hoe vaak komt het voor dat je dit soort ervaringen hebt?..... Denk maar eens goed na?...

Op het moment dat je ego -je geest- je brein los laat gaat het stromen. Dan komen de oplossingen en mogelijkheden naar je toe die je de gehele dag hebt geblokkeerd.

Op het moment dat je ziel, je lichaam en geest alle draadjes die je hebt lopen verslapt stroomt de energie het snelst gewoonweg omdat het kan en omdat het mag. 

 

De onzichtbare draadjes (energetische koorden) stromen langzaam als je de controle behoudt, ze stromen snel als je jezelf overgeeft aan het universum die het alleen op kan pakken als jij er even niet bij kunt of de controle over hebt. Op het moment dat je slaapt ben je nog dieper verbonden met je ziel, je onderbewuste wordt als het ware wakker en gaat spreken, maakt verbinding met het hogere doel en het universum, je gidsen en helpers. De inspiratie, de signalen, de droomboodschappen, de zielslessen worden alleen dan duidelijk.

 

Hoe gevoeliger je bent, hoe bewuster je bent van deze prachtige mogelijkheid om inspiratie, boodschappen en signalen op hoog niveau te ontvangen hoe meer je hiermee kunt samenwerken. Als je HSPer, spiritueel bewust, nieuwetijdskind, hoog gevoelig etc. hoe meer je jezelf hierin kunt ontwikkelen en hoe vaker je op ontspannen tijden zoals tijdens het slapen inspiratie, informatie etc. kunt verwachten.

Als je slaapt of als je bijna slaapt werkt je brein, je ego, je ziel gesynchroniseerd samen - en staan ze open om dat te ontvangen wat je nodig hebt. Daarom is het ook heel erg belangrijk dat je juist op het moment dat het eigenlijk (niet kan) jezelf opent voor deze geweldige toestroming van energie en inspiratie.

 

Het komt bij mijzelf ook heel vaak voor dat ik tot laat in de avond nog even snel iets opschrijf, ik een blog schrijf of vast alles klaar zet voor de volgende dag! Ik ben zelf ook spiritueel, HSP, en een nieuwetijdskind die ook nog eens heel bewust droomt (lucide) en zodra ik de controle compleet loslaat gaat alles stromen en ontvang ik de meest wonderbaarlijke signalen, informatie en inspiratie - waarop ik direct actie mag ondernemen.

 

Nu is het niet zo dat ik dan ook alle nieuwe kennis, informatie, inspiratie uitschrijf of dat ik midden in de nacht achter mijn laptop kruip. Nee echt niet! Ik heb mezelf een manier geleerd om dit te onthouden, LUCIDE DOOR TE SLAPEN en dan de volgende morgen/middag of zelfs op een later moment hiermee rustig aan de slag te ga. WANT JA IK KAN HET ONTHOUDEN, ik weet het nog en ik krijg ook op latere moment nog aanvullingen door....... Maar het begint bij één ding op het moment dat je loslaat en ontspant! 

 

* Dalai Lama heeft één hele belangrijke boodschap gegeven die je niet mag vergeten. SLAAP IS DE BESTE MEDITATIE.

 

Hoe zou je het vinden als je deze inspiratie vast kunt houden en de volgende dag ook direct in kan zetten!................

 

Dat kan als je jezelf traint, jezelf leert om de beelden, signalen, boodschappen bewust te laten ontwikkelen en ook daadwerkelijk toelaat om lucide bij je te blijven. Zodat je deze energie ook overdag kunt aanwakkeren, aantrekken en hier direct mee kunt werken. Je kunt dan wakker worden met het geweldige inspiratie gevoel van WOW ga ik vandaag even een flinke slag slaan!

Wat zou je vinden als je zelfs van dat ene lichtje een snoer van lichtjes kunt maken die je hele pad verlicht en die je in delen kunt ontvangen, verwerken, kunt aantrekken en niet te vergeten kunt aanroeren wanneer jij daar mee aan de slag wilt gaan. 

 

JE KUNT HET, HET ENIGE WAT JE MOET DOEN IS JEZELF TRAINEN OM HET TE ONTHOUDEN..... of om direct ermee aan de slag te gaan; want het komt niet voor niets op je pad. Ja iedereen kan de signalen die gegeven zijn onthouden; ze komen niet éénmalig ze komen in meerdere vormen het enige wat je moet doen is HET ZIEN, HET ERVAREN, RUIKEN, HOREN, ACCEPTEREN.....

 

Leer jezelf lucide te dromen! Zeg je tegen jezelf tijdens het slapen kunt zeggen ik moet dit onthouden en naar mate je dit jezelf vaker vertelt hoe groter de kans is dat het ook echt lukt (lucide dromen doe je zo)  

Geef jezelf de mogelijkheid om de inspiratie HOE LAAT HET OOK IS - op te schrijven etc. schrijf steekwoorden op, helemaal uitschrijven is niet goed voor je slaapritme! 

Vraag je muze, gidsen, je helpers, je ondersteuners, engelen, goden, godinnen en/of waarmee je dan ook in verbinding staat nogmaals de signalen, boodschappen, inspiratie te sturen.   

Vraag je muze, gidsen, je helpers, je ondersteuners, engelen, goden, godinnen en/of waarmee je dan ook in verbinding staat nogmaals de signalen, boodschappen, inspiratie te sturen.  

Vertaal je inspiratie in beelden, muziek, emoties, gevoelens; zodat je het gemakkelijker kunt onthouden. Veel mensen onthouden afbeeldingen, gevoelens en geluid beter dan woorden. Met andere woorden maak een ezelsbrug richting een liedje dat je op de radio hoort of een film die je recent hebt gezien etc. 

  

Een belangrijke aanvullende tip is:

Neem minimaal 1 keer per dag de tijd om te mediteren, te dagdromen, visualiseren en jezelf af te stemmen op de energie van het moment. Vraag je muze, helpers, gidsen, goden, engelen, elfen etc.... om je hiermee te helpen. Zo dat je de inspiratie op werkende mensen tijden kunt ontvangen en/of om alles te verdelen en daardoor meer in balans te zijn. Nu is tijd nemen voor meditatie etc. zeker aan te bevelen omdat je dan weer gelijk gaat lopen met de energie van het moment. 

 

 

- Op het moment dat je geen tijd hebt om tijd te nemen is het juiste moment om het toch te doen- omdat de geblokkeerde energie alleen kan stromen als je jezelf volledig opent voor de mogelijkheden, inzichten, signalen etc.

 

De late inspiratie die je ervaart als je bijna slaapt, doezelt of op bijna gaat slapen komt niet voor niets op je pad!,... het is een signaal dat je weer goed doorstroomt en dat de energie van de dag aan het los laten is en plaats gaat maken voor nieuwe signalen die je vanuit het diepste van je bron, je wezen, het universum doorgestuurd krijgt.

Koester dit en ga er mee aan de slag de mooiste kennis, wijsheid, antwoorden, oplossingen, inspiratie komt als deze verbonden is met je pure energie die doorstroomd naar het hogere doel. 

 

Geniet van de late inspiratie en laat het vooral doorstromen 

 
Een droomgroet
Marjan Klop 
Founder en Blogger 
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.