• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Info » Beste bewuste dromer en visioener.

Beste bewuste dromer en visioener.

Gepubliceerd op 18 februari 2018 om 11:02

Mijn eerste bewuste droom ging over oorlog, gevecht en strijd!... Mijn tweede bewuste droom ging over een gekleurde tunnel en mijn derde bewuste droom ging over een zwembad.
Ik kan het me nog zo goed herinneren "het ontwaken, het bewust worden van het feit dat er meer is",... Het bewust worden van de spirituele verbinding binnen in mijzelf, het hogere doel.

Maar de reis van onbewust dromen en visioenen hebben naar bewust gaat bij veel mensen gepaard met nachtmerries, angsten, gekke en rare beelden.

Nu zeg ik niet dat het bij alle mensen zo is, maar naar mate ik jaren geleden meer mensen ging helpen liep ik tegen een rode draad aan.

 

De rode draad was dat bijna iedereen me vertelde me dat de eerste bewustwording van het spirituele feit gepaard gaat met hele intensieve, agressieve, rare en bijzondere dromen en visioenen. 

De meest spirituele ontwakende mensen dromen of hebben een visioen over innerlijke angsten die te maken hebben met het wakker worden, je pure kleuren laten zien, het afsluiten van oude emoties en gevoelens. Vorige levens, karma en de angst om naar buiten te treden etc. Dit zorgt ervoor dat je eerste bewuste dromen en visioenen zo ontzetten intensief zijn en heel erg als negatief worden ervaren.

Bewuste dromers en visioen hebbers zijn bijna allemaal oudere zielen, zielen met die karma op mogen lossen, hsp, nieuwetijdskind, overgevoeligheid, met een bijzondere levenstaak etc. Ze hebben in een vorig leven te maken gehad met tegenwerking, autoriteit, onderdrukking en/of het niet mogen zijn wie je echt bent.

Er zijn vele heksen, tovenaars, magische en wijze mensen op een niet spirituele manier behandeld vaak zonder meedogend uit het leven gehaald, gestapt omdat de energie niet goed stroomde etc.….

Deze mensen konden toen niet aan hun spirituele taak voldoen!... Maar nu ontwaakt er iets, iets wat heel erg diep verborgen zit; zo diep dat het de emoties van alle voorgaande ervaring aanwakkert en die mond dus bijna altijd uit in bewuste Vreemde, rare ( bijna buitenaardse) nachtmerries, trauma’s en visioenen.

Het is nu juist dit stukje dat nodig is om uiteindelijk alle moed en kracht te hebben je pure kleuren te laten zien aan de wereld. 

 

Het klinkt misschien raar of misschien ervaar je het als een groot blok aan je been maar het is echt nodig...... je moet eerst nachtmerries, rare, vreemde en negatieve visioenen en dromen ervaren voordat je daar kunt komen waar je moet zijn in het leven.

Je ziel moet eerst de oude ervaring als het ware overzetten op je persoontje (Je leven Nu) - of te wel je geest-. Dit is omdat het dan synchroon loopt met elkaar. Je moet als het ware alles leren voelen en ervaren zodat je bewust kunt worden van het feit dat dit leven nu niet meer hetzelfde is als je vorige levens en/of je oude ervaringen. Je geest (je persoon nu is een boek dat in het nu leeft en nu zichzelf beschrijft).

 

Waar ging je eerste bewuste droom of visioen over?. 

 

Je ziel is daar en tegen het energieboek, karmaboek, zielsboek etc. (welke naam je het geeft doet er niet toe). Je ziel leert in dit leven aanvullende ervaring. Je ziel gaat het oude verwerken, of dingen opnieuw leren om zo te kunnen groeien als ziel etc. Je zielsboek gaat door en door stopt niet. Terwijl je levensboek stopt als je naar het hiernamaals gaat.  

Je kijkt als het ware in je ziel tijdens je slaap; zodat je zielsinformatie kunt verwerken. De zielsinformatie gaat daardoor op een andere manier synchroon lopen met je eigen lichamelijk energie. Daardoor vindt er een doorstroming plaats van spirituele groei en ontwikkeling. Deze energie zorgt er direct voor dat je, je lichaam afgaat stemmen op een hoger doel "het spirituele doel, je levenstaak". 

 

Daarom zijn je eerste bewuste dromen en visioenen heel vaak intensief, raar (haast boven natuurlijk), kleurrijk of zelfs beangstigend; ze roepen heel veel bij je op, terwijl je dus op onbewust niveau alles aan het verwerken bent. Je maakt jezelf als het ware klaar voor je zielstaak nu om te kunnen zijn wie je echt bent. Je kleuren mogen stralen en je mag je zelf laten zien aan de wereld om dat je nodig bent. Je hebt dit leven niet voor niets gekozen!

 

We leven nu in een wereld waarin je spiritueel mag zijn, jezelf mag zijn en ook bewust mag dromen zodat je zielsboodschappen, de onderliggende karma, vorige levens compleet naar buiten kunnen komen en je als persoon hele grote sprongen voorwaarts kan maken.

Je mag in dit leven aan alles gaan voldoen waarin je in een vorig leven werd tegengehouden etc.

 

Dromen en visioenen zijn vaak de eerste bewustwording van het feit dat er meer is in het leven en dat je levenstaak bijzonder belangrijk is. Ondanks dat je bewuste dromen en visioenen intensief zijn weet je nu dat dit erbij hoort en dat het een heel erg belangrijk onderdeel is van je spirituele groei en ontwikkeling.

Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over bewuste dromen en visioenen want ze horen er echt bij! Ze ruimen je karma op, je vorige levens en alles wat je tot nu toe heeft geblokkeerd om te zijn wie je echt bent.

 

Ben je nog niet een echte bewuste dromer of visioener, maak je geen zorgen je ziel spreekt tegen je op het juiste moment op de juiste tijd. 

 

Bewust dromen of bewust visioenen ontvangen kun je leren!. Jawel je kunt jezelf leren bewuster te dromen; spiritueel te dromen of visioenen te ontvangen. 

Ontspannen slapen is hierin een hele belangrijke stap.

Een dromen en visioenen dagboek bijhouden - zo train je als het ware jezelf om dingen te onthouden.

Mediteren, visualiseren, manifesteren - zo leer je hoe je ziel spreekt.

Vlak voordat je naar bed gaat... "tegen jezelf vertellen dat je bewust gaat dromen", zo leer je, jezelf aan goed op te letten tijdens het slapen. Als je dit een tijdje doet dan train jezelf als het ware om te onthouden en te ervaren. 

  

Een droomgroet

Marjan Klop

Founder en Blogger  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.