• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Info » Mens zijn

Mens zijn

Gepubliceerd op 2 februari 2018 om 11:22

Een van de nieuwere trends in spiritland is volledige leven vanuit liefde, zie het door de ogen van liefde, liefde voor jezelf en liefde voor je omgeving ongeacht welke situatie dan ook. Compleet in balans met het universum en totaal hartgericht. Maar waarom komt het dan voor dat ik " ik weet vele met mij" hier toch regelmatig tegen aanlopen.

Ik betrap mezelf er toch echt op dat ik soms toch echt oordeel, veroordeel en meningen over mensen heb die ik eigenlijk niet hoor te hebben. Ben ik dan ineens niet meer een spirituele hartgerichte denken en ben ik dan gevallen vanuit de 5de dimensie of hoger ?...

Eh nee, nee, nee lieve schat je bent niet minder spiritueel, minder verbonden met je hogere missie- je bent mens- en mens zijn en spiritueel zijn, zijn totaal twee verschillende opdrachten. Je kunt niet spiritueel ontwikkelen, zonder dat je mens bent; of te wel je moet zo af en toe aan jezelf denken.

Je ziet het overal verschijnen, hartgericht denken, geen ego meer - zie het met liefde, bekijk het door de ogen van liefde. Zie jezelf als een liefde-vol-wezen.  En JA dit doe ik inmiddels al jaren; maar het dekt niet de hele lading. Je kunt het zien als een pleister op de wond, een innerlijke hechting die net helemaal dicht zit. 

Het is en blijft een wond, een probleem die vandaag of morgen toch echt verwerkt moet worden. Woede, angst, verdriet die er toch echt uit moet. Het is die collega die je toch echt haat, die collega wordt niet ineens aardig als jij liefde laat stromen- of toch wel?

Maar is dit wel de juiste manier om tegenover je "niet leuke" collega te gaan staan; want de uitkomst van de situatie veranderd wel. Maar het negatieve gevoel veranderd niet helemaal; maar maakt plaats voor iets meer compassie en het gevoel van "Meet Me Have Way".

 

Mijn vader leerde me als kind de volgende uitspraak: Zachte Heelmeesters Maken Stinkende Wonden. Ik vond dit grappig, ik moest er altijd om lachen- ik wist toen nog niet wat het betekende. Nu snap ik het helemaal want het is echt waar. Je kunt nog zo goed zijn in het beoefenen liefdevol zijn; maar de zielswond blijft zijn weg naar boven vinden - tot hij barst en dan zijn stinkende wonden een vulkaan die je niet gemakkelijk kunt doven.   

 

Het is nu niet de bedoeling dat ik de theorie LiefdevolDenken van de tafel afschuif; nee sterker nog ik adviseer het juist om het wel liefdevol te doen. Ga zo door zie het door de ogen van liefde, leef vanuit je hart, ga door met liefdevol visualiseren, je verdient het beste net als ieder ander! Je bent hier voor een reden, je kunt het, liefde, warmte en genegenheid zijn de grootste helers van situaties. Maar ze kunnen echt niet zonder de innerlijke demonen, die mensen (inclusief jijzelf) die ons uitdagen, pijn doen en laten leven. 

 

Zie het als een balans tussen liefde, compassie en mens zijn met een ego die vooroordelen heeft. Zonder die vooroordelen kun je niet groeien, leren en mens zijn. Zonder HartgerichtDenken kun je jezelf niet dat laten aantrekken wat je verdient. Met liefde de wereld benaderen is balans tussen je innerlijke demonen en jezelf liefdevol zien. "Of te wel jezelf compleet waarderen"

 

 

Heb je ook moeite met de balans tussen liefdevol leven en je ego?....

 

98cabfbfeca2a47f6c09d8a42781a738.jpg

 

Ik adviseer mezelf altijd op Meet Me Have Way; ontmoet me in het midden, niet Zwart niet Wit maar Grijs. Dat zorgt ervoor dat ik nuchter ben, niet zweef en toch spiritueel kan ontwikkelen. Ik leer als mens, mijn ziel leert spiritueel en ik behaal daardoor grote sprongen.

Juist door de balans te houden kun je leven in de 5de dimensie of hoger; ben je op de juiste levenskoers en ga je met grote stappen vooruit op alle gebieden. Ga dus een stapje verder met liefdevol mens zijn, zie je demonen, je zwarte - grijze eigenschappen met liefde, warmte en omarm ze volledig want alleen zo kun je leren als ziel en mens.

 

Hier gaat het om je bent Mens, met een Ego zo hoort het te zijn- zet je Ego liefdevol in!. Je hebt je ego nodig om als ziel te groeien; die diepste lessen kunnen alleen duidelijk worden als je het toelaat in je leven. Je hoeft het niet met een pleister te verstoppen die je moet het moedig helen en aan jezelf laten zien.

 Je mag best eens jaloers zijn;

Je mag kritiek hebben op jezelf en andere;

Je mag fouten maken;

Je mag die collega niet aardig vinden;

Je vrienden uitdagen;

Je hoeft niet altijd voor andere mensen te bidden, je mag zelf ook wel eens wat voor jezelf vragen;

Je mag jezelf leren kennen door jezelf eens niet te spiegelen;

Even geen orakelkaartje trekken voor inzicht en ondersteuning, maar gewoon kijken waar het schip strand.

 

 

Want weet je wat er gebeurt als je niet alles van jezelf weet?..............Je ontmoet diepere lagen op het juiste moment. Je krijgt ze van je grootste vijand aangeboden; van die ego-tripper, van die spirituele narcist etc.

 

Diepere inzichten die je anders niet zou krijgen - die innerlijke demonen zorgen voor het onverwachte. Het zijn die ego stukken die je doen stralen en het zijn die ego stukken die liefdevol worden geheeld door de balans van mens zijn met een liefdevolle-ego.

Zie het door de ogen van liefde, liefde is de sleutel tot verandering maar hij moet wel in balans zijnde ego mag zo af en toe ook spreken alleen dan behaal je gebalanceerd je doelen, wensen, je levensopdrachten en hogere dimensies etc. Laat die pure liefdevolle-ego stralen en weet dat je spiritueel volledig in balans bent, je gidsen, helpers en ondersteuners je hierdoor harder kunnen laten groeien als mens en als ziel.

 

Ga lekker liefdevol visualiseren, mediteren, manifesteren, heel het met liefde maar doe het in balans want tot slot van rekening ben je mens voor een reden!. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.