• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Info » Droomverbindingstips uit de natuur

Droomverbindingstips uit de natuur

Gepubliceerd op 31 oktober 2019 om 07:00

Open je ogen, luister, kijk om je heen, ruik, voel de wind stromen voel de energie je huid aanraken en doorstromen. Het raakt je meditaties, visualisaties, affirmaties, dagdromen, visioenen, dromen enzovoorts aan vanuit je kern die weer in harmonie komen- balans vinden en helend werken. 

 

Als je buiten bent sta je nog directer in verbinding met je droomlessen, je zelf, je bron, je basis, je ziel en/of waarmee je verbonden bent; het maakt niet uit welke term voorkeur naar uitgaat de droomlessen uit de natuur zijn diep en puur. 

 Leer jezelf verbinden en zie de droomwonderen zichtbaar worden, tastbaar zijn en logisch en/of als een droompuzzel in elkaar passend.  

 

De natuur ondersteund niet alleen lichamelijk, maar ook je ziel, je bron, je basis en je wakkere en onderbewuste wezen die via dromen, dagdromen, meditaties, visualisaties en manifestaties tot uiting komen.

Droomverbindingstips uit de natuur

 

 Ga naar buiten de zonsopgang en zonsondergang zorgen voor een diepere verbinding met je dromen, visioenen, meditaties en dagdromen. Ook droomyoga word versterkt door de zonsopkomst en zonsondergang.  

De stand van de maan heeft een diepe invloed op je droomverbinding dit geld voor zowel de nieuwe maan als voor de vollemaan. Zie ook mijn blog berichten vollemaan, nieuwe maan voor meer informatie.

Loop op je blote voeten, zowel binnen als buiten; ook in de winter ( huissokken) aan en laat de energie vanuit de aarde naar je doorstromen waardoor je beter verbonden bent met je dromenenergie. 

Neem een rust moment voor jezelf, staar, kijk, dagdroom pauze; kijk omhoog en laat de energie van de wolken naar je toestromen en ervaar dat je intuïtie stroomt vanuit je bron, je basis en diep de droomverbinding aanraakt. 

 

Ga naar het bos, park, grasveld en verbind jezelf met dat wat de natuur aanbied. Strijk bijvoorbeeld met je handen, huid over de bloemen en planten, mos, bladeren van een boom. Je kunt ook denken aan de eikeltjes, kastanjes, noten enzovoorts pak ze vast. Wat ervaar je, wat voel je beschrijf het in je dromendagboek!. Verbind jezelf terwijl je zintuigen worden geprikkeld en daardoor ook je dagdromen, dromen, meditaties enzovoorts die voluit gaan stromen.   

   

Doe een wandel (dromen) meditatie, ontspannen oefening buiten en/of haal buiten - gebalanceerd- naar binnen door een kamer of plekje, altaar in te richten die je verbinding met de natuur weerspiegeld.

    Ga naar het strand, de zee en laat het water alles weg nemen, de baarmoeder van het leven heelt en geneest je gratis- het enige wat je moet doen is water in je leven halen en/of naar het strand gaan. Zie ook mijn blogbericht over water en de droom energie

 

Dieren geven je droomsignalen, om ring jezelf met dieren, ga naar een park waar je dieren kunt ontmoeten - vogels, konijnen, honden, katten, paarden enzovoorts vertellen je iets, geven een signaal een droom antwoord of inzicht. Meer weten over dieren lees mijn dieren bloggen!. Ontmoet je dieren dromen BFF

Waarom dromen we vaak over dieren?

  

De natuur helpt je dieper verbinden met jezelf, het zien van droomsignalen en mindfulness leven, ontspannenheid en beter slapen, dromen, dagdromen, visualiseren, mediteren en persoonlijke groei vanuit je diepste kern.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.