• Geweldige droom trainingen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Gratis basis informatie
  • Dromen geven inzicht
Home » Blog » Droom Info » De kunst van verdwalen in je droom

De kunst van verdwalen in je droom

Gepubliceerd op 2 augustus 2019 om 07:00

Goed verdwalen in je dromen en visioenen is een ware kunst voor je ziel; het is pure paniek, angst en onkunde - maar voor je ziel is het de ultieme mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen. We willen heel graag de controle!.  

Denk maar eens na, hoe voel je je als je niet weet hoe het verhaal afloopt? Wat nu als je iets engs tegenkomt en/of  je weet niet meer welke weg je moet nemen?...

 

Het is zowel eng en spannend tegelijkertijd. Daarnaast is het zo dat je ego graag pijn, verdriet, angst voelt alsof het een soort kick is waar we op moeten voortbewegen dat ons in de weg staat richting innerlijke balans en geluk.  

 

Een van de moeilijkste levens lessen is "los laten, vertrouwen hebben in het universum, je ziel, je bron, je basis, god, het hogere en/of daar waarmee je in verbinding staat". Het klinkt zo gemakkelijk en waarschijnlijk wist je dit ook wel!....

Maar het is toch echt de enige oplossing. "Let go end let God". *tekst Dr Wayne W Dyer.     

Wat als je in je dromen of visioenen, dagdromen, meditaties nu eens leert verdwalen - leert vertrouwen op je hart, je gevoel, je bron, het universum; je gidsen en helpers en/of daar waarmee je in verbinding staat!...  Hoe zou je je voelen als dit gaat lukken?...… Goed, fijn, minder angstig, geen paniek maar zekerheid en veilig geborgen.

 

Verdwalen is niet alleen goed voor je inlevingsvermogen, creativiteit, zelfstandigheid enzovoorts maar ook voor de groei en ontwikkeling van je ziel, zielsopdrachten, diepe verborgen boodschappen en afgesloten emoties, gevoelens die je verborgen hebt diep in je wezen. Als ware loop je elke nacht door je eigen unieke doolhof - met krakende deuren, stoffige kelders, donkere tunnels, diepe bossen en open vlaktes die jezelf hebt gecreëerd.  

 

Het is de combinatie als je overdag kunt vertrouwen op je gevoel, intuïtie, onderbuik, het universum- god en/of daar waarmee je een verbinding hebt dan kun je dat ook als je slaapt. Je dromen en visioenen, meditaties gaan compleet anders verlopen als je bewustwording ervaart van het feit dat je altijd zelf in controle bent vanuit je intuïtie, je ziel, je basis. Waardoor je snel grote stappen vooruit zet in je leven, zielsgroei en ontwikkeling - je verbinding met je gidsen, helpers, god enzovoorts.   

 

Dit heeft te maken met het feit dat als je in je waakbestaan de controle leert los te laten dan kun je dat ook in je dromen, visioenen en meditaties. Uiteraard zit het ene met het andere verbonden dus als je in je dromenwereld los laat dan kun je dan ook beter in je waakbestaan!...…..   

 

 Ik heb een droom verdwalen oefening ontwikkeld die je leert goed en gebalanceerd te verdwalen. Deze oefening bestaat uit 2 delen- waakbestaan droom verdwalen oefening. En de droom verdwalen oefening beide zijn even belangrijk en vormen samen het succesvol verdwalen.  

 

Je kunt de oefeningen los van elkaar uitvoeren, je hoeft het niet verplicht na elkaar te doen - het gaat om de combinatie die vertrouwen opbouwen weerspiegeld. Als je overdag kunt verdwalen dan kun je het ook gemakkelijk als je slaapt. 

Een liefdevolle droom groet

Marjan Klop Founder en Blogger 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.